loading

 

Folyik a visszaszámlálás: az Opel további részleteket árul el a Mokka következő generációjáról

 

Videón mutatja meg Michael Lohscheller vezérigazgató az új Opel MokkátRüsselsheim. „Elektromos, progresszív, egyszerűen izgalmas“, írja le az Opel főnöke, Michael Lohscheller a Mokka következő nemzedékét. Rövid videóban mutatja meg az új Opel Mokka első részleteit: a márka új arcát, a Vizort, integrált Opel-villámmal, és a csomagtartófedél közepén az új Mokka-emblémát. Ehhez járul az első benyomás a jármű extravagáns formájáról és a merész fekete-zöld színkombinációról.

„Három éve irányítom az Opelt. Ezalatt, nagyon sok munka mellett, szívünket-lelkünket is beletettük az új Mokka fejlesztésébe. A Mokka következő generációjával szinte újra feltaláltuk az Opelt. Alig várom, hogy az utcán lássam újdonságunkat!“, lelkesedett az Opel vezérigazgatója a márka legfiatalabb modelljéért.

Az Opel Mokka érkező új nemzedéke teljesen új konstrukció; a vállalat rendkívül hatékony CMP (Common Modular Platform) multienergiájú padlóvázára épül. Ez a moduláris platform nagyfokú flexibilitást enged meg a járműfejlesztésben – belsőégésű motoros hajtómű éppúgy beépíthető, mint tisztán elektromos. A vevőé a választás. A gyártás év végén indul, és az új Mokka 2021-ben érkezik meg az Opel-kereskedőkhöz.

Ugrás az oldal tetejére